Зулендър 2

Zoolander 2

САЩ | 2016г | 100 минути | Комедия | Официален сайт
- 5/10

За филма

В разпространение от: 11.02.2016
Премиера в България: 12.02.2016
Производител: Red Hour Films, Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Дерек Зулендър и Хансел (Бен Стилър и Оуен Уилсън) отново са модели, когато конкурентна компания се опитва да ги изхвърли от бизнеса.

Бен Стилър се завръща в една от най-култовите си роли – на супермодела Дерек Зулендър, чийто поглед е способен да спре летящ шурикен (японското оръжие за хвърляне, многолъчеви метални пластини).

Някога суперизвестен, Дерек вече е далеч от светлините на прожекторите - но ще му се наложи да се завърне на модния подиум, за да спре много опасен престъпник, който вече е успял да отстрани любимия тийн идол Джъстин Бийбър!

Уил Феръл пък, разбира се, е „лошият“, а в ролята на поредния злодей на пътя на Дерек ще се изпречи и Алекзания (Кристен Уиг). На помощ на Дерек са неговият приятел, някога смъртен враг - Хансел (Оуен Уилсън) и изключително секси моделът на бельо Валентина (от отдела „Висша мода“ на ИНТЕРПОЛ), в чиято роля изпъква Пенелопе Крус. Появата на неузнаваемия Бенедикт Къмбърбач е взривяваща почти колкото екранната смърт на Джъстин Бийбър...

Кастинг

Режисьор: Бен Стилър
В ролите: Бен Стилър, Оуен Уилсън, Уил Феръл, Оливия Мън, Кристийн Тейлър, Кристен Уиг, Пенелопе Крус, Ким Кардашиян, Били Зейн, Джъстин Бийбър, Бенедикт Къмбърбач, Нейтън Ли Греам
Сценаристи: Дрейк Сатър, Бен Стилър, Джъстин Дероу, Джон Хамбург
Продуценти: Стюарт Корнфелд, Скот Рудин, Бен Стилър, Адам Шрьодер
Музика: Тиодор Шапиро
Оператор: Даниел Миндъл
Copyright © 2024 Dir.bg.