Ние сме баща ти

Fathers´ Day

САЩ | 1997г | 98 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 4/10

За филма

В разпространение от: 09.05.1997
Премиера в България: 11.05.1998
Производител: Warner Bros.
Разпространител: Александра филмс

Джак Лорънс (Били Кристъл) е проспериращ адвокат в Лос Анджелес. Той има хубава работа, красива жена, дом, страхотна кола - като се изключи недостигът на търпение, Джак всъщност има всичко, за което мечтае.

Дейл Пътли (Робин Уилямс) е на ръба на отчаянието от толкова дълго, че вече започва да свиква със ситуацията. Неосъществен писател, водещ мизерно съществуване в Сан Франсиско, Дейл е кълбо от нерви, готово всеки момент да избухне. Освен за самия себе си, Дейл има нужда да се грижи за някого.

Изведнъж, преди да сте си и помислили дори: "Аха - романс от миналото", Джак Лорънс и Дейл Пътли - напълно непознати и противоположни личности, се озовават в една и съща кола. Те остроумничат и премислят всичко за себе си, докато преследват един избягал младеж, когото всеки от тях смята за свой син.

Робин Уилямс и Били Кристъл, двама от най-смешните актьори на Америка, за първи път си партнират в главните роли в този филм.

Кастинг

Режисьор: Айвън Райтман
В ролите: Настася Кински, Робин Уилямс, Джулия Луис-Драйфус, Чарли Хофхаймър, Били Кристъл, Брус Грийнууд, Джейсън Райтман, Каролин Райтман, Мел Гибсън
Сценаристи: Лоуъл Ганз, Бабалу Мандел
Продуценти: Айвън Райтман, Джоуел Силвър
Музика: Джеймс Нютън Хауърд
Оператор: Стивън Бъръм
Copyright © 2024 Dir.bg.