Баща в излишък

Daddy´s Home

САЩ | 2015г | 96 минути | Комедия | Официален сайт
- 7/10

За филма

В разпространение от: 25.12.2015
Премиера в България: 22.01.2016
Производител: Gary Sanchez Productions, Good Universe, Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Животът на втория баща и радиопродуцент Брад (Уил Феръл) се променя драстично, когато свободолюбивият биологичен баща на децата му - Дъсти (Марк Уолбърг) - се връща в живота им. От режисьорско-сценарния тандем на "Шефове гадняри 2", "От глупав по-глупав: Завръщането" и "Сем. Милър".

Двама от най-забавните актьори на Холивуд надяват ръкавиците и се впускат в оспорвана битка за сърцето на едно чудесно семейство. Брад е любящ пастрок на двете деца на съпругата си, които, обаче, не го харесват много-много. Нещата допълнително се усложняват, когато от странстване се завръща биологичният баща на децата Дъсти, зарязал семейството си преди години.

Новопоявилият се в семейството татко е пълна противоположност на леко смотания добряк Брад. Дъсти е лошото момче с мощен мотор "Харли Дейвидсън" и релеф на тялото, който никоя тениска не може да скрие. Въпреки годините на тотално пренебрегване на семейството, сега той е твърдо решен да ги спечели и да разкара завинаги Брад. От своя страна, Брад е принуден също да се съревновава за любовта на семейството!

Боксовите ръкавици или готварската престилка ще надделеят в този, на първо четене, предрешен сблъсък?

Кастинг

Режисьори: Шон Андерс, Джон Морис
В ролите: Уил Феръл, Марк Уолбърг, Линда Карделини, Томас Хейдън Чърч, Пол Шиър, Алесандра Амброзио, Ханибал Бърес, Джейми Денбо, Кери Кейхил, Джъстин Лебрън
Сценаристи: Брайън Бърнс, Шон Андерс, Джон Морис
Продуценти: Уил Феръл, Джон Морис
Музика: Майкъл Андрюс
Оператор: Хулио Макат
Copyright © 2024 Dir.bg.