Момичето от НиЗката Земя

The Girl from the Vile Land

България | 2015г | 90 минути | Драма , Мистъри , Трилър | Официален сайт
- 6.6/10

За филма

В разпространение от: 08.10.2015
Премиера в България: 17.10.2015
Производител: Mindcrime Studio
Разпространител: Студио Майндкрайм

Мистичен трилър, разказващ няколко паралелни истрории.

16-годишно момиче (Йоанна-Изабелла Върбанова) се е превърнало в топ модел срещу цената на личен затвор. Тя е болното вдъхновение, сексуалната робиня и „изгубен ангел“ в тайния клуб „НиЗката Земя“, създаден от мистериозен Бос (Живко Журанов).

Двама приятели (Георги Грозев и Ники Станчев), решили да прекарат една незабравима нощ с наркотици и забавление, попадат също в този таен клуб. След невероятна, изпълнена с мистика, емоции и грях вечер, единият от двамата се влюбва в Момичето, както и тя в него.

9 месеца по-късно тя чука на вратата му, избягала от „НиЗката Земя“, изтощена и бременна с желанието да бъдат заедно. Той се е променил през този период и не е готов за това решение... Срещата им има фатален развой!

Лентата е показана за първи път пред публика на 33 Фестивал на българския игрален филм "Златна роза" - Варна на 08.10.2015г.

Кастинг

Режисьори: Ники Станчев, Дориана Панева
В ролите: Ники Станчев, Симеон Владов, Иван Анастасов, Казим Лавал, Борислав Сарафанов, Георги Грозев, Хо Нгуен, Живко Журанов, Йоанна-Изабелла Върбанова, Мартин Радоев, Дамян Николов
Сценаристи: Владимир Мончев, Ники Станчев
Продуценти: Владимир Мончев, Ники Станчев
Музика: Георги Стрезов
Оператори: Славян Стойчев, Юлиан Илиев
Copyright © 2024 Dir.bg.