Агент полуинтелигент

The Brothers Grimsby

Великобритания, САЩ, Австралия | 2016г | 82 минути | Комедия | Официален сайт
- 7.8/10

За филма

В разпространение от: 24.02.2016
Премиера в България: 26.02.2016
Производител: Big Talk Productions, Columbia Pictures, Sony Pictures Entertainment, Village Roadshow Pictures, Working Title Films
Разпространител: Александра Филмс

По-опасен от най-големия шпионин е... само неговият брат! Саша Барън Коен и Марк Стронг в една неприлично забавна комедия за това, как един новобранец заставя топ-шпионина Себастиан (Стронг) да работи в екип с брат си, безработния футболния хулиган Ноби Бътчър (Коен).

Ноби има всичко, за което един мъж от град Гримсби може да мечтае - 9 деца и приятелка като Линдзи (Ребъл Уилсън), която обича повече от всичко. Само едно липсва в живота му: братчето му Себастиан, с когото са ги разделили като малки, осиновени от различни семейства.

След 28 години търсене, Ноби най-накрая е по следите на брат си в Лондон - без да знае, че Себастиан вече е най-смъртоносният агент на тайните служби MI6.

След среща, завършила катастрофално - Ноби без да иска проваля мисията и разрушава живота на брат си, - двамата са принудени да бягат и разкриват заговор за унищожението на света. За да спаси човечеството и брат си, Ноби ще трябва да се впусне в международна мисия и да се промени напълно: от миловиден идиот в изтънчен таен агент.

Кастинг

Режисьор: Луи Летерие
В ролите: Саша Барън Коен, Марк Стронг, Айла Фишър, Анабел Уолис, Пенелопе Крус, Ребъл Уилсън, Дейвид Хеърууд, Иън Макшейн, Скот Адкинс, Габурей Съдибе
Сценаристи: Саша Барън Коен, Фил Джонстън, Питър Бейнъм
Продуценти: Питър Бейнъм, Тим Бевън, Ерик Фелнър
Музика: Дейвид Бъкли, Еран Барън Коен
Оператор: Оливър Ууд
Copyright © 2024 Dir.bg.