Стар Трек: Отвъд

Star Trek Beyond

- 8.6/10

За филма

В разпространение от: 19.07.2016
Премиера в България: 22.07.2016
Производител: Bad Robot, Skydance Productions, Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Нетърпеливо чаканото продължение от поредицата "Стар Трек", създадена от Джийн Родънбери ("Отвъд" е 13-и филм от франчайза) и възроден от Джей Джей Ейбръмс през 2009 г. ("Отвъд" е 3-и филм от този ребуут), се завръща с режисьора Джъстин Лин на борда на Ентърпрайз за едно епично пътешествие с нейния смел екипаж.

Сега екипажът изследва най-далечните, все още непознати кътчета на Космоса, където се натъква на мистериозен нов враг. Той ще постави тях и Федерацията на изпитание.

Първият етап от 5-годишна мисия на американския космически кораб "Ентърпрайз" го отвежда до нерегистрирана територия. Там машината е почти напълно разрушена след атака от непознати извънземни и Кърк (Крис Пайн) с неговия екипаж е изхвърлен на отдалечена планета без средства за комуникация. Кърк трябва да положи големи усилия, за да събере хората си, да победи в конфликта с нов безмилостен враг и да ги върне на Земята.

Кастинг

Режисьор: Джъстин Лин
В ролите: Идрис Елба, Зоуи Салдана, Крис Пайн, Саймън Пег, Закари Куинто, Антон Йелчин, Карл Ърбан, София Бутела, Дийп Рой, Джон Чо
Сценаристи: Дъг Джънг, Саймън Пег
Продуценти: Дж. Дж. Ейбръмс, Брайън Бърк
Музика: Майкъл Джакино
Оператор: Стивън Уиндън
Copyright © 2024 Dir.bg.