Жената чудо

Wonder Woman

- 8/10

За филма

В разпространение от: 01.06.2017
Премиера в България: 02.06.2017
Премиера на DVD: 25.10.2017
Производител: Atlas Entertainment, DC Entertainment, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

Принцеса-амазонка (Гал Гадот) идва в света на мъжете, за да се превърне в най-великата супергероиня.

Преди да стане Жена-чудо, тя е Диана, принцеса на Амазония, обучена да бъде непобедим воин. Отгледана е на отдалечен остров. Един ден американски пилот се разбива на брега и разказва за мащабния конфликт, бушуващ във външния свят.

Диана напуска дома си, убедена, че може да спре заплахата. Тя се бие наравно с мъжете в една война, с която трябва да се сложи край на всички войни, и открива колко са огромни нейните сили, както и идентичността си.

Снимките са осъществени в Англия, Италия и Франция.

Свързани новини

Снимките на „Жената-чудо” стартираха Крис Пайн за ролята си в „Жената чудо” Крис Пайн се присъедини към актьорския състав на комиксовото фентъзи "Жената чудо" Гал Гадот е Жената-чудо в продължението на “Човек от стомана” Нова информация за комиксовата лента “Батман срещу Супермен” Зак Снайдър ще работи по дълго подготвяната комиксова лента “Лигата на справедливостта” Бен Афлек режисира комиксовия екшън “Лигата на справедливостта”? Джереми Айрънс ще се завърне в „Лигата на справедливостта” Гал Гадот завърши снимките на „Жената чудо” Приключи "Комик-Кон" 2016 Гал Гадот в защита на "Жената чудо" Кони Нилсен и Джеси Айзенбърг влизат в „Лигата на справедливостта“ "Жената чудо" - произход и постер Самостоятелен филм за Батгърл Финален трейлър на "Жената чудо" „Жената чудо” с нелека задача Отменени премиери в Лондон на „Мумията” и „Жената чудо” Пати Дженкинс ще режисира и „Жената чудо - 2” Ливан забрани "Жената чудо" заради актриса Действието на „Жената чудо 2” ще се развива в САЩ „Мумията” - пореден хитов провал? „Колите 3” ще разбият боксофиса „Жената чудо” продължава да оглавява боксофиса „Спайдър-мен: Завръщане у дома” се превърна в най-касовия филм по комикс за 2017г. Нов трейлър от „Лигата на справедливостта“ Гал Гадот заплаши Уорнър Киното през изминаващата година Forbes класира актьори по участие в касови филми Професионалните номинации преди Оскарите „Жената чудо 2” няма да е продължение на историята? Най-печелившите и най-касовите филми на 2017 г. Наградите на Актьорската гилдия Майсторът на мега зрелища Майкъл Бей се присъединява към DC Comics 11 номинации на Гилдията на продуцентите Джос Уедън няма да режисира "Батгърл" Кристен Уиг в "Жената чудо 2" Сони надгражда своята спайдър-мен вселена със спайдър-жени Крис Пайн е командос Холивудски звезди запяха „Imagine“ в подкрепа на борбата срещу covid-19

Кастинг

Режисьор: Пати Дженкинс
В ролите: Гал Гадот, Робин Райт, Крис Пайн, Кони Нилсен, Дейвид Тюлис, Юън Бремнър, Дани Хюстън, Емили Кери
Сценарист: Алън Хайнбърг
Продуценти: Чарлз Роувън, Дебора Снайдър, Зак Снайдър
Музика: Рупърт Грегсън-Уилямс
Оператор: Матю Дженсен
Copyright © 2024 Dir.bg.