Денят на мама

Mother´s Day

САЩ | 2016г | 118 минути | Комедия | Официален сайт
- 5.7/10

За филма

В разпространение от: 28.04.2016
Премиера в България: 06.05.2016
Производител: Gulfstream Pictures, PalmStar Media, Rice Films, Open Road Films, Diamond Pictures
Разпространител: BS Films / Лента

Преплитащи се истории на различни майки се сблъскват точно в Деня на майката (в САЩ - втората неделя на месец май). Забавна и очарователна романтична комедия за първата любов. Заплетена история за група жени, обединени от едно много важно нещо – майките. Майки за пръв път, самотни майки, мащехи, гей майки, отчуждени майки, отдавна загубени майки, както и майки от всякакъв друг вид са героите в това емоционално посвещение към връзката, която никога не може да бъде разрушена.

Режисьорът Гари Маршал по традиция прави обичани от всички филми, посветени на празници (като Деня на влюбените и Новогодишната нощ) и събира в тази комедия звезди, за да сътвори един кинопразник за всички майки по света. Един филм с голямо сърце, който ни кани да се насладим на смеха, сълзите и любовта, когато няколко поколения се събират заедно през седмицата, завършваща с важния Ден.

Кастинг

Режисьор: Гари Маршал
В ролите: Кейт Хъдсън, Джон Ловиц, Тимъти Олифант, Брит Робъртсън, Джейсън Съдекис, Джулия Робъртс, Ариана Нийл, Кристин Лейкин, Шей Мичъл, Сара Чок, Дженифър Анистън
Сценаристи: Том Хайнс, Лили Холандър, Аня Кокоф
Продуцент: Бранд Андерсън
Музика: Джон Дебни
Оператор: Чарлз Мински
Copyright © 2024 Dir.bg.