Майк и Дейв си търсят гаджета

Mike and Dave Need Wedding Dates

САЩ | 2016г | 98 минути | Комедия | Официален сайт
- 9.3/10

За филма

В разпространение от: 08.07.2016
Премиера в България: 08.07.2016
Премиера на DVD: 14.11.2016
Производител: 20th Century Fox, Chernin Entertainment, TSG Entertainment
Разпространител: Александра Филмс

По едноименната книга (2015 г.) на американските автори Майк Стангъл и Дейв Стангъл.

Братята-купонджии Майк (Адам Дивайн) и Дейв (Зак Ефрон) пускат онлайн обява, че търсят гаджета, с които да отидат на сватбата на своя роднина в Хаваите. Вместо дивия купон, на който се надяват, момчетата се оказват надхитрени и засенчени от две много палави момичета (Ана Кендрик и Обри Плаза).

Майк и Дейв Стенгъл са приключенски настроени младежи, които обичат забавленията, макар според някой да са неприятни и противни. Тези „някои" са останалите членове на семейство Стангъл. Затова когато сестра им Джийни обявява, че ще се омъжва, фамилията настоява Майк и Дейв да дойдат с гаджета. Прилични гаджета!

Причината за това изискване се разкрива чрез бързи ретроспекции, които напомнят за лудориите на момчетата по време на семейните събирания през годините. Всички си прекарват добре, нещата вървят гладко до момента, в който ергените Майк и Дейв се появят, напиват се, свалят момичета наред, държат се като идиоти и съсипват тържеството... Затова вече трябва да са с гаджета!

За да изпълнят искането на семейството, Майк и Дейв се обръщат към най-добрия източник на достойни почтени момичета, за който могат да се сетят: интернет. Те пускат онлайн обява с обещанието, че техните избраници ще получат безплатно пътуване до Хаваите и възможността да присъстват на сватбата на сестра им. Рекламата жъне голям успех и отговорите са толкова много, че Майк и Дейв са принудени да организират прослушване на кандидатките. Те се срещат с хубави момичета, гръндж момичета, странни момичета, параноични момичета, агресивни момичета, близначки, които изглеждат като момчета, момичета, които са момчета…

Но сватбените им гаджета стават Татяна и Алис, които сами намират братята и ги спечелват с чара си. Сватбите обаче, както и Майк и Дейв, вече никога няма да са същите.

Кастинг

Режисьор: Джейк Зимански
В ролите: Адам Дивайн, Зак Ефрон, Обри Плаза, Ана Кендрик, Стивън Рут, Шугар Лин Биърд, Уенди Уилямс, Бранскоум Ричмънд, Стефани Фараси, Сам Ричардсън, Кумейл Нанджиани
Сценаристи: Андрю Джей Коен, Брендън О'Брайън
Продуценти: Питър Чернин, Джонатан Ливайн
По книгата на: Майк Стангъл, Дейв Стангъл
Оператор: Матю Кларк
Copyright © 2024 Dir.bg.