Робинзон Крузо

Robinson Crusoe

Белгия, Франция | 2016г | 105 минути | 3D , Анимация , Комедия , Приключенски , Семеен | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 04.02.2016
Премиера в България: 05.02.2016
Производител: StudioCanal, nWave Pictures
Разпространител: bTV Studios

На малък екзотичен остров живеят дружелюбният папагал Мак (озвучен от Петър Бонев) и приятелите му животни. И макар да са в същински рай, Мак не спира да мечтае за далечни земи, копнеейки да опознае света.

Една сутрин, след силна буря, той и другарите му откриват на брега чудато двукрако създание - Робинзон Крузо (с гласа на Момчил Степанов). Мак веднага вижда в него билета си за напускане на острова в търсене на непознати земи. Робинзон, от своя страна, бързо осъзнава, че единственият му начин да оцелее е с помощта на папагала и приятелите му.

В началото не му е лесно, тъй като животните не говорят "човешки" език, но постепенно всички заживяват заедно и в хармония - до деня, в който безгрижният им живот не бива обърнат с главата надолу от две диви котки, решили да завземат властта на острова. Между тях и приятелите се завързва люта битка.

Скоро Робинзон и животните се убеждават, че най-силното им оръжие е... приятелството!

(озвучен на български език)

Кастинг

Режисьори: Венсан Кестелоот, Бен Стасен
Сценарист: Домоник Пари
Продуценти: Бен Стасен, Джина Гало, Домоник Пари
Музика: Рамин Джавади
Озвучен на български от: Момчил Степанов, Петър Бонев, Росен Русев, Константин Лунгов, Стоян Цветков, Чавдар Монов, Елена Бойчева, Светлана Бонин, Екатерина Стоянова, Георги Иванов, Стоян Алексиев, Даниела Йорданова, Николай Урумов, Калин Арсов
Copyright © 2020 Dir.bg.