Палави мамчета

Bad Moms

САЩ, Китай | 2016г | 101 минути | Комедия | Официален сайт
- 9.3/10

За филма

В разпространение от: 28.07.2016
Премиера в България: 26.08.2016
Производител: STX Entertainment, Huayi Brothers
Разпространител: Лента

Жена с видимо перфектен живот - добър брак, умни деца, красив дом, отличен външен вид и успешна кариера - достига до момент, в който се чувства претоварена и че всеки момент ще полудее. Тя се събира с още две майки, намиращи се в стрес като нейния, и трите тръгват "на поход" срещу традиционните отговорности - за повече свобода, развлечения и грижи за себе си.

Това обаче ги сблъсква с родителско-учителската асоциация, водена от Гуендолин (Кристина Апългейт) и нейните "перфектни" мами.

Филмът обещава забавление с бунтарските решения, които намират майките, когато са притиснати в ъгъла от семейните отговорности и стреса на родителството. Филмът не си поставя амбициозната цел да търси отговори на въпроса - защо съвременното общество товари именно майките със свръхочаквания да бъдат съвършени в професията, домакинството и родителството. Може би, защото дуото сценаристи и режисьори изхожда от мъжката си гледна точка... А може би точно това превръща заснетите 100 минути в истинско удоволствие за всички, които поне веднъж са се чувствали притиснати в стената от прекалени отговорности.

Кастинг

Режисьори: Джон Лукас, Скот Мур
В ролите: Мила Кунис, Кристен Бел, Кристина Апългейт, Кеша, Джейда Пинкет Смит, Катрин Хаан, Лили Сингх, Джей Хернандес, Джей Джаблонски, Уонда Сайкс
Сценаристи: Джон Лукас, Скот Мур
Продуценти: Бил Блок, Сюзан Тод
Музика: Кристофър Ленърц
Оператор: Джим Дено
Copyright © 2024 Dir.bg.