Queen: A Night in Bohemia

Queen: A Night in Bohemia

- 0/10

За филма


Концертът е заснет на живо на 24 декември 1975 г. в Hammersmith Odeon и ознаменува една година, изпълнена с емоции и събития около кариерата на бандата. Паметното шоу е предавано на живо по BBC и включва разтърсващи изпълнения на хитовете: Killer Queen, Liar, Keep Yourself Alive и Now I'm Here. След този концерт амбициозната, новопоявила се банда Queen се превръща в една от най-значимите в световен мащаб, както за своето време, така и за поколенията напред.

Брайън Мей от Queen казва: „Този концерт беше изключително специален, защото за първи път изнасяхме цяло шоу на живо по телевизията и то на Коледа. Качеството, след усилената работа по прехвърлянето му на дигитален носител, е невероятно. Енергията, която имахме тогава, се пренася с голяма мощ.“
Събитието в кината включва непоказвани документални кадри, които отразяват пътя на Queen от група, която пее по барове, до момента, когато четиримата завладяват сърцата и умовете на всички с една от най-великите, или може би най-великата, от всички песни – Bohemian Rhapsody.
Годините на формиране на легендите Queen досега не са показвани с толкова детайли. Queen: A Night in Bohemia е една уникална история за ранните години на бандата, разказана от тях самите.

Кастинг

Copyright © 2024 Dir.bg.