Коледна нощ в Барселона

Barcelona, nit d´hivern

Испания | 2015г | 105 минути | Комедия , Романтичен
- 4.8/10

За филма

В разпространение от: 04.12.2015
Премиера в България: 23.12.2016
Производител: Barcelona Nit de Films, El Terrat, Playtime Movies, Sabado Peliculas, Splendor Films
Разпространител: България Филм Вижън

"Barcelona Christmas Night":

В магическата нощ преди Рождество, няколко души изживяват романтични и луди любовни истории, които понякога придобиват и горчив привкус.

Коледа е, Барселона прелива от коледна магия и любов. Развиват се няколко паралелни любовни истории. Карлс и Лаура току-що са станали родители за първи път. Те бързо откриват, че да се приспособят към новата любов в живота си, няма да е толкова лесно, колкото са мислели, че ще бъде. Баба Кармен има новини и кога е най-подходящо да съобщи за новата си връзка на близките си, ако не на Коледа? За съжаление любимите й хора няма да са толкова щастливи за новата й любов, колкото е тя. Адриан и Ангел са съквартиранти, които си споделят всичко - но поделянето на момиче, може да се окаже доста сложно! Очакванията на тримата за "щастлив край" обаче няма да се изпълнят съвсем.

Отчаяният романтик Оскар има мисия: да изживее една вечер без да се влюби до уши. Но с магията на Коледа и любовта, която се носи във въздуха, дали ще устои на това изкушение? Неочаквана среща с мистериозна млада французойка ще върне романтичните чувства у Жауме след почти 50 години, което доказва, че истинската любов никога не умира.

Тази година любовта се завръща с Коледа!

Прожекция на "Любовта е лудост" Варна: 01.09.2016 г. (под заглавието "Зимна нощ в Барселона")

Кастинг

Режисьор: Дани де ла Орден
В ролите: Алекс Маруни, Александра Хименес, Виктория Луенго
Сценаристи: Даниел Гонсалес, Ерик Наваро, Едуард Сола
Продуцент: Бернат Саумел
Музика: Йоан Дауса
Оператор: Рикард Канеяс
Copyright © 2024 Dir.bg.