Трите хикса: Отново в играта

xXx: Return of Xander Cage

САЩ | 2017г | 107 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Трилър | Официален сайт
- 7.3/10
Програма:

За филма

В разпространение от: 17.01.2017
Премиера в България: 20.01.2017
Производител: Paramount Pictures, Revolution Studios
Разпространител: Форум Филм България

Трети филм от екстремната поредица за атлет, превърнат в правителствен шпионин.

След инцидент, всички смятат Зандър Кейдж (Вин Дизел) за мъртъв. Той обаче тайно се завръща към екшъна и издирва смъртоносно оръжие - заедно с наставника си агент Огъстъс Гибънс (Самюъл Джаксън). Сега Кейдж отново ще "наритва задници", ще сваля мацки - и ще изглежда повече от добре заедно с екип, в който са Добрият, Екстремният, Пълната откачалка и Ребека (Нина Добрев). Всички те ще се изправят срещу банда опасни престъпници, заплашващи сигурността на човечеството.

Зандър Кейдж се нагърбва с нелеката задача да възстанови устройство, което контролира всеки военен сателит в света. Той излиза от изгнанието, което сам е избрал, и се сблъсква със смъртоносния алфа-боец Чианг (Дони Йен) и неговия екип. Кейдж трябва да обезвреди „Кутията на Пандора“ – оръжие, смятано за непобедимо. След като събира изцяло нов, пристрастен към адреналина отбор на своя страна, Зандър се оказва в центъра на смъртоносна конспирация на най-високите етажи на властта.

Във филма ще видим обичайните за Дизел умопомрачителни каскади - каране на мотор на водни ски, спускане със ски в джунглата, скачане от горящ самолет без парашут... Ще успее ли Кейдж и екипът му да се пребори с корумпираните политици, да открие „Кутията на Пандора“ навреме и да спаси света… като всички изглеждат повече от добре, докато го правят?

Снимките са осъществени в Канада, Маями - САЩ и Доминиканската република.

Кастинг

Режисьор: Ди Джей Карусо
В ролите: Вин Дизел, Самюъл Джаксън, Руби Роуз, Рори Маккан, Нина Добрев, Тони Колет, Дони Йен, Неймар да Силва Сантос мл., Тони Джаа, Ал Сапиенза, Хърмони Корфилд, Дипика Падукон, Джонатан Уитакър
Сценаристи: Ф. Скот Фрейзиър, Чад Сейнт Джон
Продуценти: Вин Дизел, Нийл Мориц, Джо Рот
Оператор: Ръсел Карпентър
Copyright © 2017 Dir.bg.