Kонцерт на Майкъл Бубле

Michael Bublé Tour Stop 148

- 0/10

За филма

В разпространение от: 27.09.2016
Премиера в България: 12.11.2016
Производител: Steam Motion & Sound, Warner Bros. Records
Разпространител: Кино Арена

На 12 ноември от 19.00 часа в Кино Арена.

Майкъл Бубле - TOUR STOP 148 в градовете София, Варна, Пловдив, Плевен, Стара Загора и Смолян.

Този забележителен филм-концерт предлага място на първия ред за феноменалното суперуспешно турне To Be Loved на звездата Майкъл Бубле. Завършилото през 2015 г. турне е в подкрепа на осмия студиен албум на артиста To Be Loved, чиито продажби достигат мултиплатинен статус.

Грандиозното пето концертно турне на Майкъл Бубле се състои от 173 концерта и е посетено от повече от два милиона души навсякъде по света, включително и серия от 10 концерта в лондонската зала O2 Arena. Заснет специално за голям екран с 5.1 Surround звук, Майкъл Бубле - TOUR STOP 148 представя завладаващи изпълнения на живо на много от най-големите хитове на отличения с награда Грами изпълнител. Сред тях са: Home, Haven’t Met You Yet, Cry Me A River и Feelin’ Good.

Включено е и 15-минутно въведение, в което Майкъл Бубле се обръща към своите фенове и разказва за създаването на филма, неговата музика и дългия път, през който е преминало турнето.

Във филма-концерт е представен и екипът от предани сътрудници, без които сложната организация на концертите би била невъзможна. Тайно заснети кадри разкриват неподозирани нюанси от характера на един артист, чийто живот преминава в светлината на прожекторите. Режисьорът Брет Съливан деликатно улавя впечатлаващите и на моменти дълбоко емоционални усилия за безупречното представяне всяка вечер на един спектакъл от подобен мащаб.

Паралелно с това са проследени и отношенията на Бубле с най-близките членове на неговия екип.

С безпрецедентен достъп зад кулисите и завладяващи, възнаградени с бурни аплодисменти изпълнения, Майкъл Бубле - TOUR STOP 148 е невиждано досега преживяване за почитателите на една от най-талантливите и обичани звезди на музикалния бизнес.

Кастинг

Режисьор: Брет Съливан
Copyright © 2024 Dir.bg.