Феноменалните 2

Incredibles 2

- 10/10

За филма

В разпространение от: 14.06.2018
Премиера в България: 15.06.2018
Производител: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Спасяването на света и семейните задължения са еднакво предизвикателство...
Уникалното семейство супергерои Боб и Хелън Пар се завръща 14 години, след като "Феноменалните" на Брад Бърд се превърна в световен хит през 2004 г. - за ново и епично геройско приключение, което обещава да бъде не по-малко успешно.

Този път ролите се обръщат и съдбата на света е поставена в ръцете на Хелън, докато Боб трябва да поеме домашните задължения и да се грижи за децата. Запознаваме се с мистериозния бизнесмен Уинстън Дийвър, който заявява желанието си да възроди героичния статут на семейството, въпреки че супергеройството е все още в нелегалност. Изглежда обаче, че Дийвър проявява повече интерес към Еластина, госпожа Феноменална, отколкото към нейния съпруг... И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на суперспособностите му. - а те избухват със страшна сила! Задача, която г-н Феноменален - Боб приема доста неохотно.

Докато Хелън хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки.

Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, макар и всички да са феноменални.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьор: Брад Бърд
Сценарист: Брад Бърд
Продуцент: Джон Уокър
Музика: Майкъл Джакино
Озвучен от: Самюъл Джаксън, Холи Хънтър, Сара Вауъл, Реймънд Очоа, София Буш, Джонатан Банкс, Изабела Роселини, Боб Оденкърк, Катрин Кийнър, Крейг Нелсън, Брад Бърд
Copyright © 2018 Dir.bg.