Колите 3

Cars 3

- 9.4/10

За филма

В разпространение от: 15.06.2017
Премиера в България: 16.06.2017
Производител: Pixar Animation, Walt Disney
Разпространител: Форум Филм България

От създателите на "Търсенето на Дори" (2016) и "Отвътре навън" (2015).

Засенчен от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно го избутват от първите редици на състезанията, Маккуин Светкавицата сякаш е на път да се раздели със спорта, заради който живее. Той ще трябва да намери начин отново да изгрее като рали суперзвезда.

За да се върне в надпреварата и отново да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирес, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да станат отново шампиони. Маккуин разчита и на вдъхновението, което е получил в зората на спортната си кариера от Док Хъдсън (невероятния Хъдсън Хорнет), както и на няколко неочаквани обрата в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание на най-голямата писта на света за купата Пистън.

Стоян Алексиев озвучава Луиджи, а Дария Симеонова е Круз Рамирес - новият треньор на Маккуин Светкавицата, чиято задача е да подготви шампиона за новите предизвикателства на младото поколение.

Кастинг

Режисьор: Брайън Фий
Сценарист: Даниел Гърсън
Продуцент: Кевин Риър
Музика: Ранди Нюман
Озвучен на български от: Дария Симеонова, Стоян Алексиев
Озвучен от: Оуен Уилсън, Джейсън Пейс, Хосе Примоул
Copyright © 2024 Dir.bg.