Гнездо на гургулица

Гнiздо горлицi

Украйна | 2016г | 102 минути | Драма | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 10.11.2016
Производител: 4 Rooms, Insightmedia
Разпространител: 25 Любовта е лудост 2017

"The Nest of the Turtledove" / "Гнездо горлицы":

Това е история, типична за цяло поколение украинки днес – да работят в чужбина, за да могат да осигурят по-добро бъдеще за семействата си у дома. Въпреки доброто заплащане, което получават, личната цена за това обаче често се оказва твърде висока.

След две години работа в Генуа като прислужница на богат, току-що разведен адвокат и надменната му майка, Дарина се връща в родното си село в Източните Карпати. За времето, прекарано в Италия, тя е спечелила достатъчно пари, за да може и порасналата й дъщеря да отиде да учи в града, и съпругът й Дмитро да построи хубава нова вила насред живописния планински пейзаж, в която имат намерение да настаняват туристи и така да се оттърват от бедността завинаги.

Но Дмитро движи работата по строежа бавно и доста небрежно, както е свикнал в целия си прекаран на село живот, а годините в Италия са первърнали Дарина в независима жена, свикнала с ритъма на големия град. Освен това, тя е в десетата седмица на бремеността си от адвоката, при който е работила...

Свързани новини

"Любовта е лудост" за 25 път

Кастинг

Режисьор: Тарас Ткаченко
В ролите: Римма Зюбина, Витали Линецки, Мауро Киприани
Сценарист: Тарас Ткаченко
Copyright © 2024 Dir.bg.