Black Sabbath the End of the End

Великобритания | 2017г | 124 минути | Документален , Концерт , Музикален | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 28.09.2017
Производител: Eagle Rock, Trafalgar Releasing
Разпространител: кино Арена

Финалът на последното турне на бандата, която роди жанра хеви метал - Black Sabbath.

На 4 февруари 2017 г. тя завладя сцената в своя роден град Бирмингам. Това бе 81-вият (и последен) триумфален концерт от турнето "The End". Монументалното шоу спусна завесата на кариера, продължила почти половин век.

Блестящият концерт се превърна в кулминацията на световно турне, по време на което групата свири пред милион и половина фенове. След раждането си през 1968 г. Black Sabbath създава саунд, превърнал се в основа на стила хеви метал и продължаващ и до днес да влияе върху творчеството на рок групи по целия свят.

Филмът ще разкаже на феновете скритата история на финалния и много емоционален за бандата концерт и ще покаже живото изпълнение на хитовете Iron Man, Paranoid, War Pigs и много други. Ще видим Sabbath в студиото, където те ще изсвирят специално за нас любимите си песни, невключени в турнето. Ще хвърлим и поглед отблизо към персоналния свят на групата - към музиката, към личните отношения и закачките, към забавните случки от миналото.

Black Sabbath:
“Да се върнем у дома след толкова време беше много специално. Беше ни трудно да се сбогуваме с феновете, които бяха невероятно лоялни към нас през годините. В началото дори не сме мечтали, че ще бъдем тук отново след 49 години и ще дадем последния си концерт на родна земя.”

Филмът предлага невероятната история на Black Sabbath. Както казва Ози: “Беше невероятно приключение. Страхотно, мамка му!” Станете свидетели на последната дума на най-великата хеви метал банда на всички времена.

Над 1500 киносалона по целия свят ще излъчат специално монтираната версия.
Прожекция в кината Арена: 30.09.2017 г.

Кастинг

Режисьор: Дик Карутърс
В ролите: Black Sabbath
Оператор: Юджийн О'Конър
Copyright © 2024 Dir.bg.