Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух

Christopher Robin

- 9.7/10

За филма

В разпространение от: 01.08.2018
Премиера в България: 03.08.2018
Производител: Walt Disney Pictures
Разпространител: Форум Филм България

По образите, създадени от британския драматург А. А. Милн и илюстратора Ъ. Х . Шепърд.

Кристофър Робин (Юън Макгрегър), от работническо семейство, се среща с приятеля си от детство Мечо Пух (с гласа на Джим Къмингс), който му помага да преоткрие радостта от живота.

Едно вълшебно приключение, неподвластно на времето и обстоятелствата. Обичаната от всички история представя грабваща сюжетна линия, която крие изключителна развръзка и безкрайно много емоции за зрителите.
В трогателната продукция момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи вътре в себе си.

Вече пораснал, Кристофър Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има свое семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот, поради което отделя изключително малко време на жена си и дъщеря си. Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и детски мечти, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо.

След злополучен инцидент със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат в Лондон, за да върнат обратно изключително важните изгубени вещи... защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб!

Хейли Атуел играе Евелин, съпругата на Кристофър Робин; Бронти Кармайкъл е в ролята на дъщеря му Маделин, а Марк Гейтис се превъплъщава в шефа му - Джайлс Уинслоу.

Снимките са осъществени във Великобритания. Оператор е живеещият в Лос Анджелис австриец Матиас Кьонигсвизер.

Кастинг

Режисьор: Марк Форстър
В ролите: Хейли Атуел, Юън Макгрегър, Бронти Кармайкъл, Марк Гейтис
Сценаристи: Алекс Рос Пери, Алисън Шроудър
Продуцент: Бригъм Тейлър
Музика: Джон Брайън, Джеф Занели
По книгата на: А. А. Милн, Ъ. Х . Шепърд
Оператор: Матиас Кьонигсвизер
Copyright © 2024 Dir.bg.