Джони Инглиш избухва отново

Johnny English Strikes Again

Великобритания, Франция | 2018г | 89 минути | Комедия , Приключенски | Официален сайт
- 7.4/10

За филма

В разпространение от: 20.09.2018
Премиера в България: 21.09.2018
Производител: Studio Canal, Working Title Films, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

"Джони Инглиш 3":

Джони Инглиш се завръща, за да спаси света отново.
Най-взривоопасното оръжие от тайните служби на Нейно Величество се завръща с нова мисия. Време е за поредната доза смях от обичания таен агент по неволя Джони Инглиш, изигран от емблематичния Роуън Аткинсън.

Новото приключение започва, когато кибератака разкрива самоличностите на всички активни агенти под прикритие на Великобритания, оставяйки Джони Инглиш като последната надежда на тайните служби. Принуден да се завърне от пенсия, Инглиш се хвърля с главата надолу в екшъна - с мисия да открие мистериозния хакер.

Като човек с малко умения и аналогови методи на действие, Джони Инглиш трябва да преодолее предизвикателствата на модерните технологии, за да завърши мисията с успех. А предизвикателството започва още със създаването на негов Instagram-профил, с който той бързо трябва да се научи да борави...

Роуън Аткинсън отново влиза в ролята на професионален агент, макар и по неволя, оказвайки се последната надежда на тайните служби и на министър-председателя (Ема Томпсън) на Великобритания... Той прилага нетрадиционните си методи и върху мистериозната героиня на Олга Куриленко, която може да се окаже ключ към разрешаването на случаяи въобще към всичко. Докато професионалистите използват иновациите и модерните технологии, то ярките индивидуалисти като Джони Инглиш действат със смели импровизации, скромен набор от умения и капацитет, но с искреното намерение да служат на Кралицата докрай!

Снимките са осъществени във Великобритания и Франция през август - септември 2017 г.

Кастинг

Режисьор: Дейвид Кер
В ролите: Роуън Аткинсън, Олга Куриленко, Бен Милър, Джюничи Каджиока, Ема Томпсън, Джейк Лейси, Миранда Хенеси
Сценарист: Уилям Дейвис
Продуценти: Крис Кларк, Рафаел Бенолиел
Оператор: Флориан Хофмайстер
Copyright © 2024 Dir.bg.