KISS Rocks Vegas

KISS Rocks Vegas

САЩ | 2016г | 102 минути | Концерт | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 25.05.2016
Производител: Fortress Entertainment Group
Разпространител: Кино Арена

От 5 до 23 ноември 2014 г., в разгара на световното турне, с което отбелязаха 40-годишнината от създаването на групата, рокдинозаврите от "Kiss" ратърсиха Лас Вегас. Зашеметяващият концерт в Града на греха съдържа класически парчета от 44-те албума на групата - “Rock And Roll All Night”, “Detroit Rock City”, “Shout It Out Loud”, “Love Gun” и много други.

С изобилие от пиротехнически ефекти, филмът-концерт представя огненото, наелектризиращо и единствено по рода си рок преживяване, с което Kiss успяват да продадат повече от 100 милиона албума по цял свят.

“С гръм и трясък завлядяхме Лас Вегас, както никога досега. Много се гордеем с този концерт, който буквално ще ви отнесе!“ – Джийн Симънс

В продължение на повече от 40 години Kiss са на върха на музикалната индустрия, а наскоро бяха отличени с престижната награда на Американската организация на композиторите, авторите и издателите. С многобройни успешни турнета и многомилионна армия от последователи, Kiss продължават да завладяват всяко следващо поколние със своята енергия, която е демонстрирана по неподражаем начин в този филм.

Прожекции в кината "Арена": 31.10.2017 г.

Кастинг

Режисьор: Девин Дехейвън
Продуцент: Девин Дехейвън
Монтаж: Джордж Белиъс
Copyright © 2024 Dir.bg.