Il Volo: Notte Magica

Notte Magica

- 0/10

За филма

В разпространение от: 15.06.2017
Производител: Sony Music, RTL 102.5, Rising Alternative
Разпространител: кино Арена

Моменти от успешното световното турне, озаглавено “Notte Magica”, на талантливото италианско трио "Il Volo" през 2017 г. Зрителите ще видят уникални кадри зад кулисите на техния концерт в Лос Анджелис през март до невероятния концерт с Пласидо Доминго сред неповторимото великолепие на площад „Санта Кроче“ във Флоренция.

Освен концерта са включени и специално засенти материали за този музикален филм - пресконференции, репетиции с Пласидо Доминго, кадри зад кулисите и срещи с публиката.

Турнето започва с концерт на площад “Санта Кроче“ във Флоренция с участието на оркестъра на известния “Teatro Massimo” в Палермо под диригентството на маестро Рамон Тебар. Като специален гост участва и маестро Пласидо Доминго, който дирижира няколко оперни арии и популярни песни. В САЩ турнето започва с напълно разпродаден концерт в "Radio City Music Hall" в Манхатън, след което триото изнася още 15 концерта. По време на спектакъла в „Microsoft Theatre“ в Лос Анджелис се включва и маестро Пласидо Доминго. Игнацио, Пиеро и Джанлука продължават турнето в Европа и Италия.

Спектакълът отдава почит на Тримата тенори. През 1997 г., Хосе Карерас, Пласидо Доминго и Лучано Павароти изнасят легендарния концерт в Термите на Каракала в Рим. 27 години по-късно, Пиеро Бароне, Игнацио Бошето и Джанлука Джинибле от "Il Volo" се прекланят пред Тримата тенори, като представят знаменитата класическа музика на новото поколение. Самите Il Volo израстват с тяхната музика, запленени са и са вдъхновени от техните гласове и легендарни постижения.

Концертът е една вълшебна вечер, посветена на Тримата тенори. Идеята за проекта е на Микеле Торпедине – създател, мениджър и продуцент на Il Volo.
„За някои може би е нормално да отдаваме почит на подобни артисти, но за нас не е, тъй като и за момент не сме помислили да се сравняваме с нашите идоли, от които черпим цялото си вдъхновение“ - Il Volo.

„Щастлив съм да работя с Пиеро, Игнацио и Джанлука и да дирижирам техните изпълнения под звездите на вълшебния град Флоренция. Наистина обичам тези момчета. Те изпълняват толкова богат репертоар и представят пред целия свят част от музиката, която сме изпълнявали аз и моите колеги.“ - Пласидо Доминго.

Прожекции в кина Арена: 26.12.2017 г.

Кастинг

Copyright © 2024 Dir.bg.