Семейство Адамс

The Addams Family

САЩ, Великобритания, Канада | 2019г | 87 минути | 3D , Анимация , Комедия , Фентъзи , Хорър | Официален сайт
- 8.6/10

За филма

В разпространение от: 11.10.2019
Премиера в България: 01.11.2019
Производител: BermanBraun, Cinesite Animation, Nitrogen Studios Canada, MGM, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Нова версия по персонажите, създадени от Чарлз Адамс като рисунки в The New Yorker през 1938 г. и телевизионни и кинопроекти след 1964 г. - за едно особено вампироподобно семейство.

Много хумор, светкавици и мрачни истории в сюжета, който този път е за ранните години на семейство Адамс. То се събира за голям купон и се очаква пристигането на много членове на фамилията, когато се сблъсква с коварна телевизионна водеща. Именно на това семейно събиране е първата среща между Гомес (озв. от Оскар Айзък) и Мортиша (Шарлийз Терон).

Клоуи Грейс Морец и Фин Улфхард са в ролите на техните деца Уензди и Пъгсли, Ник Крол е чичо Фестър, а Бет Мидлър е бабата. Алисън Джани е злата Марго Нийдлър.

Те са толкова странни, че изобщо не е странно, че са ни любими! Това е една от най-колоритните фамилии на всички времена заради семейните ценности, които са извън всякакви общоприети норми и стандарти, както и заради любопитството, което провокират от първата си поява до ден днешен. Семейство Адамс е попкултурен феномен и се утвърждава като едно от „любимите семейства на Америка“, а емблематичната им музикална тема няма как да напусне съзнанието ви, веднъж попаднала там.

Странниците се завръщат на голям екран, за да ни запознаят с още по-необичайни похвати за сплотяване на семейство. Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джързи, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют… досега! Уензди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като й се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“, докато непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности...

Един от най-колоритните герои - икономът Лърч (озв. от Конрад Върнън) - също впечатлява със зловещо присъствие, а любимият чичо Фестър отново ни въвлича в недодяланите си планове! Дали жителите на близкото градче ще приемат радушно новите съседи и в какво ще бъдат въвлечени семейство Адамс, ще разберем на техния най-важен и единствен празник – Хелоуин.

С нов и модерен аранжимент се завръщат и песните от емблематичния саундтрак в изпълнение на едни от най-големите музикални звезди.
Джонатан Гликман, президент на MGM:
„Кристина Агилера, музикалната банда Migos, Карол Джи, Рок Мафия и Снуп Дог са могъщи таланти. Не можехме и да мечтаем за по-добра комбинация от световни суперзвезди, които да вдъхновят публиката да приветства странностите и да празнува абсурдите с две чисто нови песни, които перфектно допълват тази прекрасна продукция.“
Кристина Агилера – „Haunted Heart";
Migos, Карол Джи, Снуп Дог и Рок Мафия – „My Family".

(дублиран и субтитриран на български език)

Кастинг

Режисьори: Грег Тиърнън, Конрад Върнън
Сценаристи: Мат Либерман, Памела Петлър
Продуценти: Гейл Бърман, Алекс Шуорц, Конрад Върнън
Музика: Джеф Дана, Майкъл Дана
Озвучен от: Клоуи Грейс Морец, Шарлийз Терон, Оскар Айзък, Елси Фишър, Алисън Джани, Бет Мидлър, Фин Улфхард, Ник Крол, Конрад Върнън
Copyright © 2024 Dir.bg.