Малки титани: В готовност! Филмът

Teen Titans Go! To the Movies

- 8.2/10

За филма

В разпространение от: 26.07.2018
Премиера в България: 17.08.2018
Производител: Cartoon Network, DC Entertainment, Warner Animation Group, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

Планът на маниакален злодей за световно господство е отклонен от петима тийнейджъри-супергерои, мечтаещи за холивудска слава.

Когато малките титани превземат големия екран, те са повече от впечатляващи! Ще видим егоцентричните, невероятно забавни супергерои в тяхното първо киноприключение – съвсем подходящо за деца и новаторско за филмите със супергерои, заредено с музикални изпълнения.

На титаните им се струва, че всички супергерои имат свои филми, всички до един, но не и те самите. Но техният истински лидер Робин (Камен Асенов) е решен да промени нещата, като иска той да е голямата звезда, а не да се изявява само като партньор на един супергерой. Просто всички трябва да направят така, че най-горещият режисьор в Холивуд да ги забележи.

С няколко щури идеи и с песен на уста, титаните пристигат в Меката на киното, за да сбъднат своята мечта. Но когато групата е погрешно упътена от един истински суперзлодей, който крои планове да превземе Земята, нещата загрубяват. Приятелството и бойният дух на екипа са прекършени и това поставя съдбата на малките титани на карта.

Кастинг

Режисьори: Ерън Хорват, Питър Райда Микейл
Сценаристи: Ерън Хорват, Майкъл Джеленик
Продуценти: Уил Арнет, Питър Райда Микейл, Пеги Регън
Музика: Джейсън Несмит
Озвучен на български от: Камен Асенов, Росен Русев, Ася Братанова, Вилма Карталска, Ана-Мария Лалова
Озвучен от: Кристен Бел, Уил Арнет, Тара Стронг
Copyright © 2024 Dir.bg.