Вечерно училище

Night School

САЩ | 2018г | 111 минути | Комедия | Официален сайт
- 6.3/10

За филма

В разпространение от: 27.09.2018
Премиера в България: 28.09.2018
Производител: Will Packer Productions, Hartbeat Productions, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Група размирници са заставени да посещават вечерно училище с надеждата, че ще вземат дипломи за средно образование (тестовете GED).

Симпатичният и добродушен Теди Уокър (Кевин Харт) иска да поправи грешките от миналото и да успее да се дипломира, макар и на 30 години. Въпреки безбройните трудности, които се изправят на пътя му, той намира стимул да се върне в гимназия Педмънт и най-накрая да се превърне в неин достоен възпитаник. Теди заема лидерска позиция сред група неудачници, които споделят съдбата му на незавършил, и започва реализирането на старателно обмислен план по осъществяване на общата цел. Гимназия „Педмънт“ се превръща в своеобразно поле на действие, а новосъздалата се „ударна група“ – в неин завоевател!

В поредица от забавни моменти, групата със своя "мозък" Теди предприема какви ли не мерки и "операции", за да се дипломира, но за нищо на света не пробва изпитания и неостаряващ метод, доказан с времето – просто да се учи.

Кастинг

Режисьор: Малкълм Лий
В ролите: Тифани Хадиш, Кевин Харт, Мегалин Ечикънуоки, Роб Ригъл, Кийт Дейвид, Ан Уинтърс, Ричард Бърджи, Тарън Килъм, Романи Малко, Бен Шуорц
Сценаристи: Кевин Харт, Матю Келард, Хари Рачфорд, Никълъс Столър, Джоуи Уелс
Продуценти: Уилям Пакър, Кевин Харт
Музика: Дейвид Нюман
Оператор: Пол Милспо
Copyright © 2019 Dir.bg.