Генезис (2018)

Genezis

Унгария | 2018г | 107 минути | Драма | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 12.04.2018
Производител: FocusFox Studio, Mirage Film Studio
Разпространител: 22 София Филм Фест 2018

Генезис е драматичен разказ за греха, катарзиса и прераждането. Историята се формира около съдбата на младо циганско момче, чието детство рязко приключва, когато губи семейството си след трагично и брутално нападение. Зарината от работа млада адвокатка се поддава на натиска на шефа си и поема защитата на един от нападателите. Той е съден за евентуално участие в серия от расистки убийства. Докато проучва случая, адвокатката се среща с младото момче, което е повикано като свидетел, и тази среща променя животите им завинаги. Мистериозна тийнейджърка също е замесена, заедно с мрачните тайни на нейния приятел.
Със силни библейски корени, историята е разказана чрез пътищата на различни хора, живеещи в съвсем различни слоеве на обществото. Техните съдби няма как да се пресекат, но силно се свързват в сянката на това ужасяващо престъпление.
А съдбите на протагонистите са изковани от универсалните човешки ценности – вяра в живота, солидарност и отговорност. На всеки един е дадена възможността да започне нов живот.

Прожекции на София Филм Фест: 13-24.03.2018 г.

Кастинг

Режисьор: Арпад Богдан
В ролите: Лидия Даниш, Енико Анна Илеши, Милан Чордаш, Ана Мари Чех
Сценарист: Арпад Богдан
Продуценти: Андреа Ташлер, Габор Ференци
Музика: Михали Виг
: Тамаш Добош
Copyright © 2024 Dir.bg.