Крийд 2

Creed II

САЩ | 2018г | 117 минути | Екшън , Спортен | Официален сайт
- 7.3/10

За филма

В разпространение от: 20.11.2018
Премиера в България: 23.11.2018
Производител: MGM, New Line Cinema, Warner Bros.
Разпространител: Форум Филм България

Развитие на култовата сага "Роки", продължение на филма "Крийд: Сърце на шампион" от 2015 г.

Под опекунството на своя ментор Роки Балбоа (Силвестър Сталоун), новокоронованият шампион в категория полутежка Адонис Джонсън - Крийд (Майкъл Б. Джордан) се изправя срещу Витор Драго (Флориан Мунтеану), сина на Иван Драго (Долф Лундгрен).

Залогът е много повече от една титла... Роки се завръща с още по-авторитетно и вдъхновяващо присъствие, а Крийд отново ще пресъздаде спортната злоба, типична за всеки шампион, която обаче се превръща в яростна жажда за справедливост и почитане на семейната история. Една история за смисъла на борбата - но не само на боксовия ринг, а и извън него.

Адонис Крийд се опитва да намери баланса между семейните задължения и подготовката за следващия голям мач. Неочаквано обаче в живота му влиза и най-сериозното предизвикателство досега. Той трябва да застане лице в лице с противник, свързан с миналото на семейството му, и да издържи на напрежението, което ескалира преди предстоящия мач. Роки Балбоа е плътно до него по време на всички изпитания и заедно с Адонис се сблъскват с призраците от миналото. Задават си въпроса за какво всъщност се борят, за да разберат, че няма нищо по-важно от семейството.

Крийд 2 носи силно послание за корените на всеки от нас и дава една различна посока, чието начало е поставено на боксовия ринг, но излиза от него, за да обхване личния свят на героите и да го разтърси из основи.

Кастинг

Режисьор: Стивън Кейпъл мл.
В ролите: Силвестър Сталоун, Майкъл Б. Джордан, Долф Лундгрен, Флориан Мунтеану, Теса Томпсън, Филиша Рашад, Ууд Харис, Ръсел Хорнсби
Сценаристи: Силвестър Сталоун, Чео Ходари Кокър
Продуценти: Уилям Чартоф, Силвестър Сталоун, Кевин Кинг Темпълтън, Чарлз Уинклър
Музика: Лудвиг Гьорансон
Оператор: Креймър Моргенто
Copyright © 2024 Dir.bg.