Мошенички от класа

The Hustle

САЩ | 2019г | 92 минути | Комедия | Официален сайт
- 7.5/10

За филма

В разпространение от: 09.05.2019
Премиера в България: 10.05.2019
Производител: MGM, Camp Sugar, Cave 76, Pin High Productions, United Artists, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

a.k.a. "Nasty Women"
Римейк на филма "От мошеник нагоре" (1988 г.).

Две актриси-измамнички ще се опитат да разделят феноменален, но наивен техничар от богатството му. Едната от тях е "долнопробна", а другата - "от висока класа"... Измамата може да е поднесена със стил, изпълнена със скрита мъдрост и приложена от страхотни жени. Взривоопасна е комбинацията от много смях, подли мошенически номера и две прелестни дами, които ще научат старите кучета на нови трикове.

Двете жени са концентрирали целия си потенциал върху идеята да властват над мъжете - с единствената цел да се сдобият с колкото се може повече…пари. Пътят до абсолютното съвършенство в света на подлостта е труден, но пред тях се отваря възможността да обединят силите си и следващите им завоевания да се превърнат в най-успешните им „бизнес проекти“.

След професионалния инструктаж по изкуство на измамата, който Джозефин (Ан Хатауей) предава със завиден авторитет на недостатъчно обиграната Пени (Ребъл Уилсън), започва смелото приключение. То ще постави двете едновременно в ролята на съпернички и партньорки. Дали ще последва знаменит успех или манипулативните им стратегии ще бъдат увенчани с грандиозен провал?

Пълнометражен режисьорски дебют на британския режисьор Крис Адисън. Снимките са осъществени през септември 2017 г. във Великобритания.

Кастинг

Режисьор: Крис Адисън
В ролите: Ан Хатауей, Ребъл Уилсън, Тим Блейк Нелсън, Алекс Шарп, Ингрид Оливър, Сара-Стефани, Ерън Нийл, Ема Дейвис, Каспер Кристенсен
Сценаристи: Джак Шейфър, Стенли Шапиро, Пол Хенинг, Дейл Лонър
Продуценти: Роджър Бърнбаум, Ребъл Уилсън
Музика: Ан Дъдли
Оператор: Майкъл Коултър
Copyright © 2024 Dir.bg.