Сръчковците: Строго секретно

Фиксики: Большой секрет

- 5/10

За филма

В разпространение от: 28.10.2017
Премиера в България: 04.05.2018
Производител: Аэроплан, Blitz Films
Разпространител: bTV Studios

"The Fixies: Top Secret":

Миниатюрните добри същества - сръчковците живеят в машините и уредите и се грижат за техниката. Това е голяма тайна, хората не трябва да знаят за тях! . Само двама души в света знаят за съществуването им - професор Юджиниъс и момче на име Том Томас.

Сръчковците могат да се движат по електрическите проводници и да поправят всичко, където и да се намира. Един от сръчковците, палавият Файер, попада на недовършено изобретение - намира експериментална енергийна гривна, която му позволява да пътува по електрическата мрежа, но същевременно го кара да разваля всичко, до което се докосне, вместо да го поправя. В ръцете на малкия сръчко това се превръща в голям проблем и проблемите започват... Искри, взривове, разрушения, неподчиняваща се техника - градът е пред катастрофа!

Том Томас, съученичката му Катя, професорът и останалите сръчковци трябва да спрат другаря си, преди да е разрушил целия град и да е разкрил тайната за съществуването на малките същества. Но как да се опази такава голяма тайна?

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Васико Бедошвили, Андрей Колпин, Иван Пшонкин
Сценаристи: Евгений Антропов, Георгий Василиев
Продуценти: Георгий Василиев, Иля Попов, Игор Доброволский
Музика: Сергей Сисоев, Георгий Василиев
Copyright © 2024 Dir.bg.