Фамилната къща

La casa di famiglia

Италия | 2017г | 90 минути | Комедия | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 16.11.2017
Премиера в България: 31.08.2018
Производител: Italian International Film, Vision Distribution
Разпространител: 6A Media Entertainment

"The Family House":

Изпаднал в несъстоятелност, Алекс (Лино Гуанчале) иска заем от сестра си Фани (Матилде Джоли) и от другите си двама братя-близнаци, Оресте и Джачинто (Стефано Фреси и Либеро Де Риенцо). За целта, те решават да продадат къщата на техния баща Серджо (Луиджи Диберти), който е в кома от години. Това е красива и комфортна семейна вила в провинцията, където четирите деца са израснали.

Събитията във фамилната къща обаче се развиват, след като по чудодеен начин бащата излиза от кома точно на следващия ден след продажбата и подписването при нотариус! Лекарите съветват да се избягва стрес, а родителят отново да влезе в приветлива и позната среда. Сега четиримата започват бясно да търсят стари мебели, семейни сувенири и дори любимо куче... Измислят се и благородни лъжи, а къщата тpябвa дa изглeждa тaĸa, сякаш ниĸoгa нe e билa пpoдaвaнa.

Филмът e изпълнен с изненади, недоразумения и обрати. Николета Романов, потомък на руската царска династия Романови, е в ролята на болногледачка-рускиня.

Прожекция на фестивала "Любовта е лудост" - Варна: 30.08.2018 г.

Кастинг

Режисьор: Аугусто Форнари
В ролите: Валентина Чико, Марко Кониди, Либеро Де Риенцо, Луиджи Диберти, Антонио Форнари, Николета Романов, Лино Гуанчале, Матилде Джоли, Стефано Фреси
Сценаристи: Аугусто Форнари, Антонио Форнари, Винченцо Синополи
Продуценти: Федерика Лучизано, Фулвио Лучизано
Музика: Джанлука Мисити
Оператор: Себастиано Де Паскалис
Copyright © 2024 Dir.bg.