Семейни кютеци

Fighting with My Family

Великобритания, САЩ | 2019г | 108 минути | Биографичен , Драма , Комедия , Спортен | Официален сайт
- 8.1/10

За филма

В разпространение от: 14.02.2019
Премиера в България: 01.03.2019
Производител: Channel 4, Film4, The Ink Factory, MGM
Разпространител: Форум Филм България

По документалния телевизионен филм "The Wrestlers: Fighting with My Family" (Великобритания, 2012 г.) на Channel 4 за действителната история на английската професионална боркиня с артистичен псевдоним Пейдж (Сарая-Джейд Бевис), р. 1992 г.

Семейството на бивш борец преживява, като изнася представления на малки сцени в провинцията. Децата мечтаят да влязат в професионалната борба към WWE. Семейната принадлежност и мечтата за успех се сблъскват челно и настъпва време за сериозните решения и… раздаването на много тупаници.

Начело на семейството на Рики (Ник Фрост) е гангстер със съмнително минало, успял да влезе навреме в правия път. Заедно със съпругата си Джулия (Лина Хийди) и двете им деца - Пейдж и Зак (Флорънс Пю и Джак Лоудън) - изкарват прехраната си, участвайки в малки кеч турнири на местно ниво в Лондон. Но щом Пейдж и Зак получават възможност да се явят на прослушване за Световната федерация по кеч, една обща семейна мечта се превръща в потенциална възможност за огромен успех и всички се хвърлят безусловно към нея. Тази битка обаче се оказва много по-сериозна и поставя отношенията помежду им на на сериозно изпитание.

Кастинг

Режисьор: Стивън Мърчант
В ролите: Дуейн Джонсън, Лина Хийди, Джак Лоудън, Винс Вон, Ник Фрост, Стивън Мърчант, Флорънс Пю
Сценарист: Стивън Мърчант
Продуценти: Майкъл Луси, Кевин Мишър
Музика: Вик Шарма
Оператор: Реми Адифарасин
Copyright © 2024 Dir.bg.