Капитан Шарки

Käpt´n Sharky

Германия | 2018г | 77 минути | Анимация , Детски , Приключенски | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 30.08.2018
Премиера в България: 21.09.2018
Производител: Caligari Film, Universum Film
Разпространител: Про Филмс

"Capt'n Sharky":

Дребничкият самохвалко Капитан Шарки счита себе си за най-страховитият пират, кръстосвал някога Седемте морета. Докато се подготвя за своето първо пътешествие с новия си кораб, той установява, че за да отплава му липсват само две неща - компас и опитен екипаж.

На неговия кораб са се промъкнали двама неканени гости: Майки - едно несправедливо обвинено в кражба момче и Бони - дъщерята на страховитият Адмирал, която всячески се опитва да избяга от своя баща.
Шарки никога не си е представял по-кошмарна комбинация от членове за своя екипаж – едно момиче и един абсолютно неопитен новак. Междувременно Адмиралът заподозира Шарки, че е организирал отвличането на неговата дъщеря и обявява награда за главата му.

Със задачата се залавя старият и опитен пират Бил, който се впуска в бясно преследване. Междувременно Шарки си извлича поука и осъзнава, че в живота има и по-важна мисия от това да станеш страховит пират, а именно – да бъдеш истински приятел.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Ян Щолц, Хуберт Вайланд
Сценарист: Марк Слейтър
Продуценти: Маркус Хаман, Софи-Мари Верден
Музика: Щефан Мария Шнайдер
Озвучен на български от: Лина Шишкова, Златина Тасева, Цветослава Симеонова, Сотир Мелев, Петър Калчев, Радослав Рачев, Александър Митрев, Росен Русев, Марио Иванов, Виктор Иванов
Copyright © 2024 Dir.bg.