ТO

IT

САЩ | 2017г | 135 минути | Хорър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 20.09.2008
Премиера в България: 20.09.2008
Производител: Warner Bros

Филмът разказва историята на седем невръстни приятели от градчето Дери, в американския щат Мейн, които се наричат Клуба на загубеняците. Всеки от тях е бил отлъчен от обществото по една или друга причина, всеки е набелязан от местните хулигани... и всеки е станал свидетел как вътрешните му страхове оживяват в лицето на древен, променящ формата си, хищник, който могат единствено да нарекат То.

От самото си създаване, градчето е ловно поле на съществото, което излиза от канализацията на всеки 27 години, за да се храни със страховете на набелязаната си плячка, а именно децата на Дери. Събирайки се по време на ужасяващо и изпълнено с вълнения лято, Загубеняците се сближават помежду си, за да превъзмогнат собствените си страхове и да спрат нов цикъл с убийства, започнал в един дъждовен ден с малко момченце, гонещо хартиената си лодка, носеща се към канализационната шахта и ... право в ръцете на Пениуайз, клоунът.

Кастинг

Режисьор: Андрес Мускети
В ролите: Уаят Олеф, Хавие Боте, Джейдън Либърхър, Фин Улфхард, Стивън Уилямс, Меган Чарпентиър, Джереми Рей Тейлър, София Лилис, Оуен Тиг, Никълъс Хамилтън, Бил Скарсгард, Уил Поултър, Чоузън Джейкъбс, Джак Дилън Грейзър, Стивън Уилямс
Сценаристи: Чейс Палмър, Гари Доберман, Дейв Кайганич
Продуценти: Ричард Бренър, Тоби Емерих
Музика: Бенджамин Уолфиш
По книгата на: Стивън Кинг
Copyright © 2019 Dir.bg.