Andre Rieu

Великобритания | 2018г | 90 минути | Концерт | Официален сайт
- 0/10

За филма

Производител: Polydor Records
Разпространител: Cine Grand Park Center

Специална изненада за всички любители на класическата музика - на 26.10.2018 г. с концерта на легендарния цигулар Андре Рийо

Ето какво казва самият Андре за концерта: "Amore – Моят трибют към любовта" е трибют към моята любов към музиката и моите семейства: съпругата и децата ми, и моят оркестър „Йоханес Щраус“, с който изнасям концерти повече от 30 години. Концертът, естествено, следва издаването на новия ми албум „Amore”, който включва класически интерпретации на едни от най-популярните любовни песни.

Андре Леон Мари Никола Рийо е холандски цигулар и диригент от валонски произход. Считан е за възродител на валсовата музика по света. Според мнозина той издига класическата музика, като ръководител и диригент на своя оркестър „Йоханес Щраус“, до постиженията на най-големите поп и рок състави в индустрията.

"Amore – Моят трибют към любовта" е концерт, заснет в родния град на Андре – Маастрихт, Холандия, където всяка гледка е произведение на изкуството. На фона на най-красивия декор, средновековен градски площад, почитатели от всички краища на света се наслаждават на виртуозните изпълнения на Андре и неговия 60-членен оркестър. Концертите са изпълнени с хумор, забавление и емоции за всички възрасти.

Кастинг

Copyright © 2024 Dir.bg.