Тролчета: Турнето

Trolls World Tour

- 9/10

За филма

В разпространение от: 12.03.2020
Премиера в България: 02.10.2020
Производител: DreamWorks Animation, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

a.k.a. "Trolls 2":

Продължение на анимацията "Тролчета" от 2016 г.

Новото приключение ще отведе познатите ни и обичани герои далеч отвъд пределите на „родната сцена“, която до този момент те познават като единствена. Попи и Клон откриват, че са част само от едно от общо 6 различни племена от тролчета, разпръснати в 6 различни земи и отдадени на 6 различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват. И техният свят изведнъж става по-голям, доста по-шумен и опасен.

Кралица Барб, която е част от кралското потекло на хард-рока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар. Съдбата на света е изложена на риск... Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената.

Ще успеят ли нашите герои да помирят отделните стилове и да обединят световете? Или Барб ще наложи тоталитарното си музикално господство и ще унищожи всяка друга музика освен рока?

(дублиран на български език)

От 10 април 2020 г. - разпространение в интернет (VOD).

Кастинг

Режисьори: Уолт Дорн, Дейвид Смит
Сценарист: Джонатан Ейбъл
Продуцент: Джина Шей
Озвучен от: Ана Кендрик, Джеймс Кордън, Джъстин Тимбърлейк, Сам Рокуел, Кунал Найър, Уолт Дорн
Copyright © 2024 Dir.bg.