Малката голяма работа

Little

САЩ | 2019г | 109 минути | Комедия , Фентъзи | Официален сайт
- 6.5/10

За филма

В разпространение от: 11.04.2019
Премиера в България: 12.04.2019
Производител: Khalabo Ink Society, Will Packer Productions, Legendary Entertainment, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Една жена получава възможността да преживее отново себе си като малка - в момент от живота й, когато отговорностите на възрастен стават непосилни.

Никога не е късно да пораснеш… или пък отново да станеш малък. Дръзката и хаплива комедия е за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на себе си - свеж поглед към популярните филми с размяна на тела.
Джордан Сандърс (Реджина Хол) е безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си. Малката версия на Джордaн (Марсей Мартин) пък, след поредното си арогантно и грубо изпълнение, се събужда в луксозния си апартамент със съзнанието на възрастен, но в тялото на 13-годишното си „аз“ - в деня на изключително важна презентация на възрастната версия.

Единственият човек, който е наясно с тайната, че е хваната в капана на тийнейджърско тяло, е нейната дългогодишна изстрадала асистентка Ейприл (Иса Рей), на която й е писнало от ежедневния тормоз на шефката. Докато Джордан е принудена да се върне в училище и да се справя с проблемите на обикновен ученик под прицела на подигравките на своите връстници, Ейприл трябва да преодолее собствените си комплекси, да се възползва максимално от ситуацията и да се превърне в креативния лидер, който винаги е искала да бъде - и не само да спаси компанията, но и личния си живот.

Кастинг

Режисьор: Тина Гордън Чизъм
В ролите: Джъстин Харли, Марсей Мартин, Тоун Бел, Иса Рей, Кейлъб Емъри, Аби Гейл, Реджина Хол
Сценаристи: Тина Гордън Чизъм, Трейси Оливър
Продуценти: Кеня Барис, Джеймс Лопес, Уил Пакър
Музика: Джърмейн Франко
Оператор: Йорик Льо Со
Copyright © 2024 Dir.bg.