Ченге под наем

Stuber

САЩ | 2019г | 93 минути | Екшън , Комедия | Официален сайт
- 7.8/10

За филма

В разпространение от: 10.07.2019
Премиера в България: 12.07.2019
Премиера на DVD: 21.10.2019
Производител: 20th Century Fox
Разпространител: Александра Филмс

Детектив увлича шофьор на такси от уеб-веригата "Убър" в нощ, изпълнена с приключения. Едно огромно ченге и един кротък водач... какво може да се обърка?

Стю (Кумейл Нанджиани) е кротък служител в спортен магазин, който кара Убър, за да изкара достатъчно пари - ще инвестира в бизнеса на момичето на мечтите си. Той е готов да направи всичко, за да запази петзвездния си рейтинг.
Вик Манинг (Дейв Батиста) пък е кораво ченге, алергичен към дългите разговори и технологиите. Той лесно се пали и бързо дърпа спусъка – идеалната комбинация за едно ченге...

Един ден, напускайки лекарския кабинет след операция на очите, Вик получава гореща следа за местонахождението на опасен наркопласьор, отговорен за смъртта на партньорката му. Със замъглено зрение, Вик е принуден да повика Убър и - познайте кой се отзовава. Ще може ли тази странна двойка да преодолее разногласията си и да залови един брутален престъпник? Стю изпада в беда и за да не пострада, трябва да използва ума си и да помага на своя пътник - едновременно с това и да се грижи за високия си рейтинг! Следват смях, абсурдни ситуации и експлозии.

Снимките са осъществени в САЩ през май 2018 г.

Кастинг

Режисьор: Майкъл Даус
В ролите: Кумейл Нанджиани, Дейв Батиста, Карен Гилън, Мира Сорвино, Бети Гилпин, Ико Уваис, Натали Моралес
Сценарист: Трипър Кланси
Продуценти: Джон Франсис Дейли, Джонатан Голдстийн
Оператор: Боби Шор
Copyright © 2024 Dir.bg.