Напред

Onward

- 0/10

За филма

В разпространение от: 04.03.2020
Премиера в България: 06.03.2020
Производител: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Фентъзи свят от предградията: на едно място са събрани елфи, еднорози, говорещи животни, магически създания... и всички те - в едно красиво и любопитно съжителство. В този приказен свят уличните животни са еднорози, а джуджета, кентаври и дракони живеят заедно в най-съвременни условия на цивилизацията. Кентаврите боядисват стени, малки симпатични динозаври поддържат зелените ливади пред всеки дом, а така обожаваните в наши дни еднорози са тези неприятни същества, които ровят по кофите.

Главните герои са братя елфи - ставаме свидетели на бурната им младост, те са готови да изпитат характера и волята си до краен предел. И двамата вече са навършили 16 години и е време да получат безценен подарък, завещан от баща им - жезъл с изключителни магически сили, с който биха могли да го върнат към живота. Ще разполагат обаче само с 24 часа, за да предприемат пътуването на живота си и да разкрият истина, която се крие в необикновения дар.

Пътешествието им през девет земи в десета ще разкрие дали все още някъде е останало поне мъничко магия! Иън и Барли от рода Леката стъпка искат да прекарат един последен ден с баща им, който си е отишъл, когато са били твърде малки, за да го помнят...
Дали мечтата им ще се сбъдне - поне за малко, поне за последно да видят пак обичания си баща, и какво ще се случи в тяхната ексцентрична реалност?

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьор: Дан Сканлън
Сценарист: Дан Сканлън
Продуцент: Кори Рей
Музика: Джеф Дана, Майкъл Дана
Озвучен от: Том Холанд, Крис Прат, Октавия Спенсър, Джулия-Луис Драйфус
Copyright © 2019 Dir.bg.