Triple Bill

Triple Bill

Великобритания | 2019г | 183 минути | | Официален сайт
- 0/10

За филма


Within the Golden Hour на Кристофър Уилдън, една световна премиера на Сиди Ларби Черкауи и носителят на награда Оливър – Flight Pattern на Кристъл Пайт – формират истински спектакъл на съвременния балет.

Спектакълът Triple Bill на Кралския балет ще бъде излъчен ексклузивно в салоните на Кино Арена на 26, 29 и 30 юни. Програмата по кина и градове се обявява на сайта на киното: https://www.kinoarena.com.

Билети вече се продават на касите в кината Арена, както и директно през сайта. Всеки гост на прожекциите от сезона на Кралската опера в Лондон получава комплимент от Кино Арена – малка бутилка вино и шоколадови лакомства за пълно удоволствие от преживяването на класическите шедьоври от сцената на Ковънт Гардън.

Всичките три произведения показват съвременното лице на Кралския Балет и предлагат на кино публиката нови виждания за танците. Within the Golden Hour включва три основни па-дьо-дьо танца, които са вдъхновени от промяната на сезоните и музиката на Вивалди и Ецио Босо. Следва съвсем ново произведение на белгийският хореограф Сиди Ларби Черкауи. Представлението завършва с Flight Pattern на Кристъл Пайт – интерпретация на бежанската криза, включваща 36 танцьора, чието разтърсващо изпълнение е в унисон със „Симфония на скръбните песни“ от Хенрик Гурецки.

Кастинг

В ролите: Стивън Макре, Сара Лам, Наталия Осипова, Вадим Мунтагиров, Матю Бол
Музика: Хенрик Гурецки, Антонио Вивалди, Ецио Босо
Хореограф: Кристофър Уилдън, Сиди Ларби Черкауи, Кристъл Пайт
Copyright © 2024 Dir.bg.