Сърце от любов

Serce miłości

- 0/10

За филма

В разпространение от: 01.12.2017
Премиера в България: 11.10.2019
Производител: Coloroffon, Dom Aukcyjny Libra, Estrada Poznanska, Heliograf, Gutek Film
Разпространител: FX Team, EU&EYE

"A Heart of Love":

Експериментално кино - етюд върху нарцисизма на съвременните млади хора в епохата на социалните медии и потреблението. Филмът се базира на истинска история, заимствана от живота на две емблематични фигури на полската съвременна художествена сцена.

Войчех Баковски (в ролята - Яцек Понедзялек) е един от най-харизматичните съвременни пърформанс артисти в Полша с напълно развит сценичен образ. Зузана Бартошек (Юстина Василевска) рисува, пише поезия и страда от рядко автоимунно заболяване, което й дава уникална външност.

Музикалният филм изследва връзката между нарцисизма и любовта. В този футуристичен романс ексцентричните творци - аутсайдери създават свят, в който могат да контролират всичко, освен собствените си чувства. Партньорите наистина ли се обичат един друг или просто са очаровани от собствените си огледални отражения?

Тя е поет и художник, чийто артистичен дебют предстои. Той е утвърден пърформанс артист и музикант. Двама странници, припознали се един друг като подобни, бидейки различни от всекиго другиго. Но въпреки че се обичат, те са и артистични съперници...

Кастинг

Режисьор: Лукаш Рондуда
В ролите: Яцек Понедзялек, Юстина Василевска, Магдалена Челецка
Сценаристи: Войчех Бонковски, Зузана Бартошек, Роберт Болесто
Продуцент: Куба Косма
Музика: Войчех Баковски
Оператор: Лукаш Гут
Copyright © 2024 Dir.bg.