Грохот на ринга

Rumble

- 9/10

За филма

В разпространение от: 09.02.2022
Премиера в България: 18.02.2022
Производител: Paramount Animation, WWE Studios, Walden Media, Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

В един свят хората съжителстват с питомни чудовища, които са атлети от световна величина, а боевете между тях са един от най-популярните и обичани спортове.

На грандиозната състезателна арена нетърпеливите фенове на чудовищните боеве екзалтирано очакват своя любимец Могъщи Пипала. Той е огромен, внушителен и абсолютен феномен в спортните изяви на град Стокър, но е време на сцената да изгрее нова звезда, която да се противопостави достойно на абсолютния шампион.

Новобранецът Стив се обучава – той е новата надежда на спорта, открит от тийнейджърката Уини, дъщеря на най-яркия треньор по борба в историята на града. Тя иска да върви по стъпките на баща си - да стане мениджър, като превръща неопитно чудовище в състезател... Задачата му да изгрее на арената на славата се оказва, обаче, съвсем не лека.

Ще предаде ли Могъщи Пипала щафетата? Ще се справи ли новият претендент за титлата с предизвикателството? И какво точно е нужно, за да спечелиш вниманието и овациите на разгорещените фенове? Ще разберем от първия ред!

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьор: Хеймиш Грийв
Сценаристи: Итън Коен, Мат Либерман
Продуцент: Чък Пийл
Музика: Кристофър Ленърц
Озвучен от: Уил Арнет, Тери Крюс, Бен Шуорц, Джералдин Висуанатан, Фред Меламед
Copyright © 2021 Dir.bg.