След сблъсъка

After We Collided

- 8.8/10

За филма

В разпространение от: 02.09.2020
Премиера в България: 04.09.2020
Производител: CalMaple, Frayed Pages Entertainment, GEM Entertainment
Разпространител: bTV Studios

Продължение на филма "След" (2019 г.).
По едноименния втори роман (2014 г.) от тетралогията на американската писателка Анна Тод.

Теса може да загуби всичко, а Хардин няма какво да губи освен нея. Животът няма да бъде същият... След бурното начало на връзката им, двамата са на път да изгладят всичко. Теса знае, че Хардин може да бъде жесток, но когато наяве излиза произходът на връзката им и неща от тайнственото минало на Хардин, тя излиза от релси. Хардин си е Хардин, но той наистина ли е онзи задълбочен разумен мъж, в когото тя се влюби до полуда въпреки гнева му, или през цялото време всъщност не го е познавала?

Тя би искала да го напусне, но нещата не са така прости. Хардин знае, че е направил грешка, може и най-голямата в живота си, но няма да се предаде без бой. Може ли той да се промени - и ще се промени ли, заради любовта? Като че да...

Двамата преживяват раздялата си. Докато Хардин залита към някои лоши навици, Теса - въоръжена с нова увереност - започва стажа на мечтите си в издателската компания „Ванс“. Именно там тя среща красивия Тревър (Дилън Спраус), който е точно такъв тип мъж, от какъвто има нужда – умен, забавен, красив и отговорен.
Теса обаче не може да спре да мисли за Хардин. В крайна сметка, той е любовта на живота й. Въпреки всичките им неразбирателства, тя не може да отрече привличането, което изпитва към него. Иска й се да загърби миналото, но това не е толкова лесно… Напук на възходите и паденията, успехите и грешките, Хардин и Теса ще се борят да бъдат заедно.

Кастинг

Режисьор: Роджър Къмбъл
В ролите: Джозефин Лангфорд, Хироу Файнс Тифин, Дилън Спраус, Селма Блеър, Луиз Ломбард, Кандис Кинг
Сценаристи: Анна Тод, Марио Селая
Продуценти: Марк Кантън, Анна Тод
Музика: Джъстин Кейн Бърнет
По книгата на: Анна Тод
Оператор: Лари Рийбман
Copyright © 2024 Dir.bg.