Подуене Блус Бенд: 30 години на пътя

- 0/10

За филма

В разпространение от: 26.09.2020
Разпространител: София Филм Фест 2020

Концерт-спектакъл - 24 април 2019 г. в зала Универсиада, София - от две части на легендата на българския блус и рокендрол Васко Кръпката (Васил Георгиев). В първата част на концерта звучат по-старите му песни, а във втората - новите. Повече от 20 музиканти на сцената споделят емоции и любовта си към музиката.

За една група 30 години съществуване означава не само голямо упорство и справяне с превратностите на съдбата, но и публика, която да те следва. "Подуене Блус Бенд" са от малкото български банди, които с годините не само не загубиха верните си почитатели, но и ги умножиха. За блуса и рокендрола няма възраст!

Васко Кръпката:
„30 години на гонене на мечти, надежди и очарования. Никак не съжалявам за нито един миг преживян по света и у нас през последните 30 години. Рухналата Берлинска стена отвори за мен и бандата уникално усещане за полет над кукувиче гнездо, за български Уудсток и непрестанно шоу на колела! Пътят, който изминахме бе път, дето сами си го избирахме и никой не ограничаваше скоростта и не слагаше мантинели и пътни знаци.“

Прожекция на София Филм Фест: 26.09.2020 г.

Кастинг

Режисьор: Мартин Балтаджиев
Copyright © 2024 Dir.bg.