Семейство Адамс 2

The Addams Family 2

САЩ, Канада, Великобритания | 2021г | 93 минути | 3D , Анимация , Комедия , Приключенски , Фентъзи , Хорър | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 30.09.2021
Премиера в България: 08.10.2021
Производител: BRON Studios, Cinesite Animation, BermanBraun, Nitrogen Studios, MGM, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Продължение на анимацията от 2019 г. по образите, създадени от американския автор на комикси Чарлз Адамс между 1938 и 1988 г.

Най-странната фамилия на света открива сезона на Хелоуин и ни кани на изпълнено с много хумор и чудатости шеметно приключение, далеч от „омразния“ й дом. Но дори и извън комфортната им зона Мортиша, Гомес, Уензди и Пъгсли Адамс не изневеряват на неповторимата си същност и ценности.

Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях. За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уензди и Пъгсли заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини и с редица нови изумителни герои и ситуации. Има ли нещо, което няма да се обърка по време на пътешествието им и ще успеят ли Мортиша и Гомес да възстановят пасивно-агресивните връзки в семейството, с които толкова се гордеят?

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Грег Тиърнън, Конрад Върнън
Сценарист: Мат Либерман
Продуценти: Гейл Бърман, Алисън О'Брайън, Конрад Върнън
Музика: Джеф Дана, Майкъл Дана
Озвучен на български от: Георги Стоянов, Татяна Захова, Ивет Лазарова, Живко Джуранов, Петър Бонев, Момчил Степанов, Албена Михова, Стоян Цветков, Митко Петров
Озвучен от: Шарлийз Терон, Клоуи Грейс Морец, Оскар Айзък, Бил Хейдър, Ник Крол, Бети Мидлър, Снууп Дог, Уолас Шоун
Copyright © 2024 Dir.bg.