Mortal Kombat: Филмът

Mortal Kombat

САЩ, Австралия | 2021г | 111 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Фентъзи | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 08.04.2021
Премиера в България: 23.04.2021
Производител: New Line Cinema, NetherRealm Studios, Atomic Monster, Broken Road Productions, Warner Bros., HBO Max
Разпространител: Александра Филмс

По едноименната поредица видеоигри, създадена от американците Ед Буун и Джон Тобайъс.

Най-големите шампиони на Земята са предизвикани да се сражават с враговете от Външния свят и да спасят планетата от пълно унищожение.

ММА боецът Коул Янг е свикнал да се бие за пари и изобщо не подозира за легендарното си наследство. Той също така си няма представа защо Шанг Цунг, император на Външния свят, е изпратил най-могъщия си воин - Суб-Зиро - да го убие. Страхувайки се за живота на семейството си, той ще се опита да открие Соня Блейд, по съвет на Джакс, майор от специалните части, който има същия странен белег във формата на дракон като Коул.

Скоро той се озовава в храма на Лорд Рейдън, Бог Старейшина и закрилник на Земното измерение, който дава убежище на всички, които носят знака. Тук Коул започва своето обучение заедно с опитните бойци Лу Канг, Кунг Лао и наемника Канг, за да може да застане редом с най-великите шампиони на Земята срещу враговете от Външния свят. Те ще се изправят в смъртоносна битка, от която ще зависи съдбата на цялото човечество.

Дали Коул ще успее да отключи своята сила навреме, за да спаси семейството си и да спре заплахата от Външния свят веднъж завинаги?

Снимките са осъществени през септември-декември 2019 г. в Австралия и САЩ.

Кастинг

Режисьор: Саймън Маккойд
В ролите: Люис Тан, Хироюки Санада, Джесика Макнамий, Таданобу Асано, Джо Таслим, Луди Лин, Джош Лоусън, Чин Хан, Мекад Брукс
Сценаристи: Грег Русо, Дейв Калахам
Продуценти: Тод Гарнър, Джеймс Уан
Музика: Бенджамин Уолфиш
Оператор: Джърмейн Макмикинг
Copyright © 2024 Dir.bg.