Бъгнатият Рон

Ron´s Gone Wrong

САЩ, Великобритания | 2021г | 106 минути | 3D , Анимация , Детски , Комедия , Приключенски , Семеен , Фантастика | Официален сайт
- 5/10

За филма

В разпространение от: 20.10.2021
Премиера в България: 22.10.2021
Производител: Locksmith Animation, 20th Century Studios
Разпространител: Форум Филм България

Историята на несръчния средношколник Барни и Рон - неговото ново устройство, което ходи, говори и е онлайн. Бъговете на Рон, очевидни в ерата на социалните мрежи, ги водят до пътешествие, в което двамата ще научат за истинското приятелство. Приключение, което сгрява сърцето и е изпълнено с екшън и забава.

Момче и робот ще открият неразрушимата сила на истинското „аналогово“ приятелство в дигиталната ера. Представете си устройство, което е най-бързата, модерна и сложна машина на света. А ако то не е просто устройство, а най-добрият ви приятел? Запознайте се с Би Бота, който ще ви помогне да откриете света по нов начин. Би Ботът е мечтата на всяко дете, включително и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в училище.

Когато за рождения си ден Барни най-накрая получава мечтания ходещ и говорещ дигитален другар, той се оказва малко по-различен от останалите роботи, защото Рон е леко бъгнат. Да бъдеш различен обаче е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда - и въпреки трудностите, Барни и Рон откриват път един към друг, а пътешествието им ще трогне и разсмее малки и големи.

"Не би могло да има по-подходящ момент да разкажем тази история за радостта от едно приятелство в реалния живот, доминиран от онлайн връзки. Докато всички живеят чрез чатове, постове и лайкове в дигиталния свят, нетипичното и забавно приятелство на Барни и Рон, изградено на основата на общите им преживявания, ни напомня за най-добрите моменти на порастването."
Сара Смит

Кастинг

Режисьори: Сара Смит, Жан-Филип Вайн
Сценаристи: Петър Бейнъм, Сара Смит
Продуцент: Джули Локхарт
Музика: Хенри Джакман
Озвучен на български от: Константин Сливнишки, Петър Бонев, Албена Михова, Момчил Степанов, Христо Бонин, Иля Пепеланов, Далия Георгиева, Веселин Симеонов
Оператор: Дейвид Пиърс
Copyright © 2024 Dir.bg.