Отрядът самоубийци

The Suicide Squad

- 0/10

За филма

В разпространение от: 28.07.2021
Премиера в България: 06.08.2021
Производител: Atlas Entertainment, DC Comics, Warner Bros., HBO Max
Разпространител: Александра Филмс

По комикса на Джон Острандър.

Суперзлодеите се присъединяват към сръхсекретната специална част "Task Force X". Там ги въоръжават тежко и ги захвърлят на отдалечения и пълен с врагове южноамерикански остров Corto Maltese, за да разрушат Йотунхайм, затвор от ерата на нацизма с политически затворници и лаборатория за експерименти върху тях.

Добре дошли в ада, познат още като Бел Рев - затвор с най-висока смъртност в Щатите, в който стоят под ключ най-опасните суперзлодеи. Те са готови на всичко, за да се измъкнат от там, дори да се присъденият към суперсекретния и съмнителен Отряд Х. Днешната потенциално смъртоносна задача? Да съберат екип от престъпници включващ Блъдспорт (Идрис Елба), Миротвореца (Джон Сина), Капитан Бумеранг (Джай Кортни), Цар Плъх 2 (Даниела Мелшиор), Савант (Майкъл Рукър), Кинг Шарк (Силвестър Сталоун), Блекгард (Пийт Дейвидсън), Копието (Флула Борг) и любимата на всички откачалка – Харли Куин (Марго Роби), след което да ги въоръжат до зъби и буквално да ги спуснат в отдалечения и пълен с врагове остров Корто Малтезе.

Отрядът потегля на унищожителна мисия през джунгла, гъмжаща от войнстващи противници и партизански бойци - заедно с полковник Рик Флаг (Джоуел Кинаман), който да се увери, че ще се държат прилично, и заедно с агентите на Аманда Уолър (Вайола Дейвис), следящи всяка тяхна стъпка. Както винаги, едно погрешно движение може да доведе до незабавна смърт - дали от ръцете на противниците им, някой друг от Отряда или от самата Аманда Уолър... Шансовете определено не са на тяхна страна и за любителите на залаганията е най-сигурно да заложат срещу всички тях.

Снимките са осъществени през септември 2019 - февруари 2020 г. в САЩ и Панама.

Кастинг

Режисьор: Джеймс Гън
В ролите: Вайола Дейвис, Силвестър Сталоун, Идрис Елба, Марго Роби, Джоуел Кинаман, Джон Сина, Тайка Уайтити, Джай Кортни, Майкъл Рукър, Алис Брага, Нейтън Филиън
Сценарист: Джеймс Гън
Продуценти: Чарлз Роувън, Питър Сафрън
Музика: Джон Мърфи
По книгата на: Джон Острандър
Оператор: Хенри Бреъм
Copyright © 2024 Dir.bg.