Завръщане 2

Reunion 2

България | 2022г | 106 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 14.02.2022
Премиера в България: 18.02.2022
Производител: Silver Light Pictures
Разпространител: bTV Studios

Героите отново се събират, този път на морето, за да помогнат на Бранимир (Башар Рахал). Целта им е да запазят незастроения плаж, който той притежава, заедно със заведението му там, за да може да остане непокътнат и да се превърне в тяхното място, където да се събират всяко лято.

За да постигнат целта си, Деян (Бойко Кръстанов), Виктор (Орлин Павлов), Алекс (Ники Илиев) и Бранимир трябва да участват в завършването на първия пълнометражен филм на Ачо (Александър Кадиев), в който той е главен актьор, сценарист и продуцент. Филм, който е спрял снимки заради липса на бюджет - и единственият начин да бъде реализиран е, ако приятелите му помогнат с каквото могат. Ако филмът стане успешен, те ще могат да откупят плажа и заведението обратно.

Тъй като никой от тях няма опит в киното, това води до редица комични ситуации. Също така, обаче, тяхната саможертва води и до усложняване на взаимоотношенията им с половинките.
Виктор е в подготовка на сватбата си с Лора (Диляна Попова), която бива поставена под въпрос заради действията им и пораждащия се наново любовен триъгълник между тях двамата и Деян.
Алекс се отказва да помага на Дара (Евелин Костова) със състезанието й по танци и това води до проблеми във връзката й.
На всичко отгоре Карина (Клоуи Рахал) се оказва бременна от сина на Ачо - Ангел, което кара самия Ачо да изпадне в трайна творческа депресия за това, че ще стане дядо прекалено млад... Самата Карина, както и останалите, ще се притеснява как да съобщи новината на баща си и дали изобщо да се стига дотам.

Снимките са осъществени през юни-август 2021 г.

Гала премиери: 14.02.2022 - Пловдив, 15.02.2022 - Варна, 16.02.2022 - Бургас и 17.02.2022 - София.
Предпремиерни прожекции преди широко разпространение: 14.-17.02.2022 г.

Кастинг

Режисьор: Ники Илиев
В ролите: Александър Кадиев, Башар Рахал, Ники Илиев, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донова, Китодар Тодоров, Клоуи Рахал, Боян Фераджиев, Николай Мутафчиев, Лана Павлова, Йоанна Темелкова
Сценарист: Ники Илиев
Продуценти: Ники Илиев, Башар Рахал
Музика: Иван Тишев
Оператор: Симеон Кермекчиев
Copyright © 2024 Dir.bg.