Фабрика за сънища

Dreambuilders

- 0/10

За филма

В разпространение от: 06.02.2020
Премиера в България: 18.03.2022
Производител: First Lady Film
Разпространител: Про Филмс

Мина е 12-годишно момиче, което живее в провинцията с баща си Джон. Животът й се преобръща с главата надолу, когато съвсем неочаквано баща й решава да се ожени за втори път. Така Мина се сдобива с доведена сестра – Джени, която е ужасно досадна, шумна и повърхностна... Мина трудно се приспособява и към новата съпруга на таткото. Малката Мина копнее Джени да изчезне от живота й и всичко да си бъде както преди между нея и баща й.

Една нощ Мина попада в Царството на сънищата! Там странни и забавни същества сътворяват сънищата на хората. Случайно тя открива, че притежава необичайна способност - може да създава и контролира сънищата и мечтите на другите. Така може да промени поведението на доведената си сестра!

В опит да даде урок на досадната Джени, Мина злоупотребява с новооткритата си дарба и е на път да разруши цялото си семейство. Намесата в работата на сънчовците може има огромни и страшни последствия... Мина разбира, че е направила огромна грешка и сега трябва да се впусне в непознатия свят на сънищата, за да спаси Джени - това е единственият начин да спаси и семейството си в реалния свят.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Ким Хаген Йенсен, Тони Цинк
Сценарист: Сорен Гриндерслев Хансен
Продуцент: Нине Мари Селин Айднес
Музика: Кристиан Айднес Андерсен
Copyright © 2024 Dir.bg.